Make your own free website on Tripod.com

Der var engang

Navnet Virago Grønland blev opfundet en sen nat eller snarere tidlig morgen på Langelandfestivallen engang i midten/slutningen af 90'erne. (Det der med tidspunkter er ikke noget vi gør os så meget i)

Vi sad en flok Oksehudsbeklædte Motorcykelviotoser. Vi havde mødets regelmæssigt på Langelandsfestivallen de seneste år. Vi hyggede sig gevaldigt, fik nok en anelse for lidt vand at drikke i løbet af dagen så Vi var lidt rundtosset af mangel på væske (vand?) ADVARSEL: Vedligeholdelse af væskebalancen er yderst vigtig på de varme danske sommerdage.

Skulle vi ikke lave vores egen klub. Det syntes vi alle sammen var en fin ide vi mødtes jo fast, også uden for sæsongen . Men hvad skulle den hedde? Virago Veteranerne Grønland? Mc Virago Grønland ?, de fleste kørte på ældre Bikes så det passede fint. Og vi var jo mere eller mindre grønlænderfulde i de dage festivalen køre.

Der gik noget tid år måske hvem ved (Der var det med tiden igen) Men navnet virkede for langt, så hvorfor ikke bare Virago Grønland.

Sådan blev det, jubii. Det var en oplagt chance til lidt fest i gaden så der var ikke nogen der kom i posen den morgen.

Siden den dag har det været en fast tradition at mødes på (Grønlænderfestivallen) Langelandsfestivallen til god musik og festivitas